1. Стандартна поръчка. (Препоръчително)

Изберете желаният от Вас размер и цвят на даден продукт. Добавете го в кошницата чрез натискане на бутона "КУПИ". Повторете действието за всички желани от Вас продукти.

След като сте добавили всички продукти, натиснете  иконата с количка в горния десен ъгъл. Можете да я прегледате чрез бутоните "ВИЖ" и "ПОРЪЧАЙ".

Следва да попълните правилно Вашите данни, както и да изберете метод за доставка и плащане.

Препоръчително е да създадете профил! По този начин Вие ще можете много по-удобно и бързо да използвате пълната функционалност на сайта.

Ако имате активен код за отстъпка, въведете го правилно спазвайки млаки и главни букви в полето за целта. Отстъпката ще ви бъде начислена! Това е единственият начин по който можете да използвате промоционалните кодове за отстъпка!

След валидно попълнени задължителни полета отбелязани със звездичка, трябва едниствено да натиснете бутона "ПОРЪЧАЙ". 

ВАШАТА ПОРЪЧКА Е ПРИЕТА! Ще се свържем с Вас на посоченият телефон, в първият работен ден за потвърждение на поръчката.

2. Бърза поръчка. (Подходяща за покупка на само един продукт)

Можете да направите Вашата бърза поръчка чрез натискане на бутона "БЪРЗА ПОРЪЧКА". Необходимо е да въведете единствено име и телефон. Ние ще се свържем с Вас в първият работен ден,  за уточняване на детайлите по нея. 

ВАЖНО е да знаете, че след като се свържем с Вас, трябва да бъде уточнено отново размер и цвят на продукта!

3. Поръчка по телефона. (Подходяща в случаите когато се нуждаете от допълнителна консултация)

Можете да направите своята заявка на посоченият телефон в работно време. Ние ще запишем Вашата поръчка и данни за доставка.

 

ПОЛЕЗНО:

УВЕДОМИ МЕ за наличност!

В случай, че желан от Вас продукт НЕ Е наличен в момента или няма достатъчна наличност според нуждите Ви, ще се появи бутон "УВЕДОМИ МЕ". Единственото което трябва да направите е да въведете Вашият e-mail и да натиснете бутона. (Не е необходим и-мейл, ако сте вече регистриран. Попълва се автоматично.) Можете да се абонирате за няколко продукта.

След въвеждане на нова наличност от този продукт, ще получите автоматично уведомление на посоченият от Вас e-mail.

 

Защо да направим "СТАНДАРТНА ПОРЪЧКА"

Ето едни от най-важните фактори:

- Единствено при завършена стандартна поръчка, добавените продукти в кошницата, гарантирано са запазени за Вас, защото ние работим с реални складови наличности.

- При останалите видове поръчки, е възможно желаните продукти да бъдат закупени от друг клиент преди финализиране на детайлите по Вашата поръчка.

- Можете да напишете уточнение към поръчката.

- И двете страни получават най-точна информация за поръчката. Възможността от грешки е изключена, което гарантира точно и бързо изпълниение!

- Можете да направите своята поръчка по всяко време на денонощието, седем дни в седмицата.

Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване.Прочети още

Любими Връзка с нас
Please login first
Меню

Количка

Няма продукти в количката