За Нас

Textile.bg  е официалният интернет магазин на фирма „Петков” Димитровград, който е един от лидерите на Българският пазар в производството на мъжки, дамски и детски пижами, както и много други трикотажни изделия.

Нашата мисия е да предлагаме висококачествени продукти на крайният потребител от първа ръка, на произведените от Нас продукти, с максимално кратки срокове за доставка, като за целта се потдържа отделна складова наличност от продуктите.

Също така смятаме, че е бъде удобно за Вас и Вашите близки да могат да пазаруват сходни продукти необходими за потребностите цялото семейство от едно място. Поради тази причина Ви предлагаме и други доказани в годините Български фирми и производители на текстилни изделия, на които потдържаме предлаганите продукти на склад. По този начин, когато имате възможност за пазаруване от едно место,  спестявате от разходите по доставка на стоките.


Регистрирайте се, за бюлетин

Запишете се в пощенския списък Manina да получавате актуализации на новопристигналите, специални оферти и друга информация за отстъпки.