Как да пазаруваме разумно и изгодно пижами и бельо.

Home , Полезни съвети   0 Коментари

Как да пазаруваме разумно и изгодно пижами и бельо?


Изгодното пазаруване може да се определи като се намери баланса между доброто качество и разумната цена. Това става все по-лесно благодарение на онлайн пазаруването. Може би един от най-лесните начини е като се опитаме да преценим магазина който ни ги предлага.


Всички сме чували израза „няма безплатен обяд“. Онлайн магазините имат няколко основни и неизбежни фактора за определянето на цената на предлаганите от тях български пижами и бельо. Това са персонал, режийни разходи и транспортни разходи за куриери. За съжаление на потребителите, по-голямата част от онлайн търговците добавят и много други незадължителни такива, за да могат да прилагат нелоялни практики с цел да заблудят клиентите си че им предлагат нещо изгодно. Ето няколко примера за това:


Нисък праг на безплатна доставка или изцяло за сметка на продавача. В този случай трябва да сте сигурни, че предлаганите продукти са на доста завишени цени, тъй като безплатна доставка няма! Все някой трябва да я плати.


Големи и постоянни проценти с отстъпки. Замислете се. Ако трябва да закупите или произвеждате пижами или дамско бельо и на Вас ви струват по 10лв за един брой, бихте ли ги продавали за по 5лв?


Скъпо платени реклами. Може би най-скъпата от тях е ефирното време по телевизията. Някой да е виждал даден продукт по телевизията на ниска цена в сравнение с подобни такива?


Други полезни съвети при онлайн пазаруването на пижами и бельо.


Обърнете внимание дали продуктите които пазарувате имат на сайта реални налични количества или Ви позволява да изберете неограничени такива. В тези случаи  голяма част от нелоялните търговци, просто слагат снимки на голям брой продукти и след поръчка се опитват да ги набавят. Крайно е разочароващо да Ви се обади продавач след седмица и да Ви съобщи по телефона, че така дългоочакваният от Вас продукт няма да Ви бъде доставен.


Не се изписва фирмата производител а просто „произведено в България“. В този случай, трябва да сте сигурни, че в 99% от случаите, се опитват да Ви продадат нещо на завишена цена, като по този начин няма да можете да го сравните с други онлайн магазини.


Вече знаете на какво да обърнете внимание.


Затова Ние в онлайн магазин textile.bg се стремим да бъдем лоялни към своите клиенти без да правим компромиси с качеството и излишни разходи, като по този начин Ви предлагаме добри продукти на разумна цена.

Напишете отговор

Търсене в блога

Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване.Прочети още

Любими Връзка с нас
Please login first
Меню

Количка

Няма продукти в количката